Search This Blog

Friday, January 2, 2015

PROMOSI TAHUN BARU SHAKLEE

GEMPAK!! Promosi Shaklee bulan Januari 2015 memang gempak! Promosi berganda-ganda bulan ini untuk tiga produk gempak Shaklee iaitu Vita-Lea for Children, Vivix dan Alfafa- Complex.. Semakin lama semakin hebat pulak promosi rasmi Shaklee ..

Kalau anda nak tau, ada 7 promosi membabitkan produk-produk di atas tau. Check this out ;

ALFAFA COMPLEX (Saiz S)
♚Beli 6 Percuma 1
♚Beli 2, Diskaun 5%

ALFAFA COMPLEX (Saiz L)
♚Beli 6 Percuma 1
♚Beli 2, Diskaun 1%

VIVIX
♚Beli 6 Percuma 1
♚Beli 2, Diskaun 5%

VITALEA FOR CHILDREN
♚Beli 3 Percuma 1

Haaa..nampak?? Sampai 7 promosi sekaligus untuk bulan Januari 2015 ini sahaja. Memang sesuai sangat untuk satu keluarga tau.

Vitalea For Children memang dah lama takde dalam pasaran tau. Kini kembali dengan rumusan baru yang diperhebat untuk si manja anda. Vitalea FC ini adalah multivitamin yang sangat bagus dalam membantu meningkatkan kesihatan si manja.

VIVIX dan Alfafa Complex, seperti yang anda sedia maklum, mempunyai kelebihan dalam cara tersendiri. Kalau anda tak pernah mencuba produk-produk di atas, inilah masa yang sesuai untuk mencubanya sebab boleh beli dengan harga promosi. pastinya, belian yang berbaloi dan menjimatkan.

Nak cuba sebotol je dulu? Boleh saja. Takde masalah. Sila hubungi saya untuk tawaran hebat dan konsultasi percuma. Hanya perkhidmatan yang terbaik untuk anda. Insya allah..


Puan Seri Azura
013-6014583

Thursday, January 1, 2015

14 SEBAB SUAMI ANDA PERLU BERHENTI MEROKOK

Adakah suami anda perokok tegar?Adakah anda rimas dengan asap rokok yang berkepul-kepul dalam rumah anda? Adakah anda risaukan kesihatan diri anda dan anak-anak?

Dah tiba masanya suami anda berhenti merokok. Merokok bukan sahaja membahayakan kesihatan suami anda malahan juga membahayakan anda dan anak-anak. Kenapa? Kerana anda dan anak-anak adalah perokok pasif. Perokok pasif adalah orang yang tidak merokok tetapi terdedah dengan asap rokok untuk jangka masa 15 minit dalam masa 2 hari seminggu. Bayangkan berapa lama anda terdedah kepada asap rokok dalam sehari?

Perokok pasif mempunyai risiko yang tinggi untuk diserang penyakit seperti kanser paru-paru dan penyakit jantung. 

Suami anda perlu BERHENTI MEROKOK!! Kenapa suami anda perlu berhenti merokok? Ini sebabnya ;

✔menghentikan bahan kimia beracun dari memasuki badan
✔mencegah penyakit
✔meningkatkan kesuburan
✔mengatasi mati pucuk
✔membina stamina
✔meningkatkan deria bau dan rasa
✔hidup lebih aktif
✔kulit lebih sihat
✔nafas berbau segar
✔gigi yang lebih bersih
✔lebih sihat
✔melindungi kesihatan orang lain
✔menjimatkan wang
✔persekitaran yang lebih bersih dan bebas asap rokok

Dah tiba masanya para isteri membantu suami untuk berhenti merokok. Kalau sayangkan suami, paksa lah dia berhenti. Kalau suami sayang anda dan anak-anak, pasti dia akan paksa diri untuk berhenti merokok kan?

KLIK SINI UNTUK TIPS BERHENTI MEROKOK

VIVIX  merupakan salah satu produk SHAKLEE yang boleh membantu mengurangkan rasa ketagihan nikotin. Sesuai sangat untuk suami anda yang kaki merokok tu. Lagipun, Vivix membantu membina sel -sel baru dan membaiki sel rosak dalam badan akibat bahan beracun dalam rokok.


KLIK SINI UNTUK MANFAAT LAIN VIVIX

Jangan biarkan keluarga anda terkorban hanya disebabkan rokok. Rokok mampu membunuh kehidupan anda tau. Jangan main-main...

Sila hubungi saya untuk info lanjut. Bertindak sekarang demi masa depan anda dan anak-anak anda.

Puan Seri Azura
013-6014583
mysuperhealth@yahoo.com.my