Search This Blog

Wednesday, January 25, 2017

Kenapa Mesti Amalkan Makan Vivix

Mesti kawan-kawan semua tertanya-tanya, apa yang istimewanya tentang Vivix ni kan? Ini ada beberapa kebaikan Vivix yang saya nak kongsikan dengan semua..

✔Merendahkan tekanan darah
✔Meningkatkan tenaga
✔Membaiki kehidupan seksual
✔Meningkatkan pengeluaran sperma
✔Memutihkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
✔Mengurangkan kedutan kulit
✔Membantu melawan dan mencegah kanser
✔Merendahkan paras kolestrol
✔Menguatkan tulang
✔Melambatkan penuaan
✔Mengawal dan mengatur paras gula
✔Anti depressi
✔Menstabilkan emosi
✔Mengatur estrogen
✔Mengurangkan tanda penuaan
✔Membantu menangani glaukoma
✔Membantu mengurangkan kesakitan akibat artritis
✔Anti radang
✔Menguatkan memori
✔Mencegah pertumbuhan tumor
✔Mengurangkan uban dan rambut gugur
✔Mengurangkan alahan dan asma
✔Menyihatkan sel badan
✔Membantu mengurangkan jaundis
✔Mencegah Alzheimer
✔Mencegah penyakit prostat
✔Meningkatkan kualiti tidur
✔Kulit yang elastik dan cantik

Banyak betul manfaat Vivix ni dalam sebotol tu kan? Kalau anda beli 2 botol, anda akan dapat diskaun 5% atau beli 6 botol percuma 1 seterusnya menjadi ahli Shaklee secara percuma! Jangan lepaskan peluang ni tau. Bukan selalu Shaklee buat promosi Vivix ni.. :-)

Untuk sebarang pertanyaan/pesanan, sila hubungi :
Azura (SID. 930120)
sms/whatsapp : 0136014583

Program Detox Terbaik

Kebaikan Program Detox Shaklee yang tak ada pada program kurus cap X ;

✔ set detox yang membantu membuang toksin

✔ menurunkan simptom dan risiko penyakit

✔ boleh diamalkan oleh ibu menyusu dengan meal plan tertentu

✔ mengurangkan craving terjadap makanan manis

✔ sessi detox 7 hari dan rasai perubahan positif

✔ sistem penghadaman lebih baik

✔ nafas lebih segar

✔ kulit lebih sihat dan tidak lesu

✔ berat badan PASTI turun!

Nak cuba? Come on lah..

Zura
0136014583

#tsunamishaklee #2wave

Perlu ke Makan Suplimen?

"Ko makan vivix je ke? Vitamin lain tak yah makan ke kalau dah makan vivix?"

Okay, menjawab soalan di atas, sebenarnya bergantung kepada keperluan seseorang. Vitamin-vitamin semua kan ada benefit dia tersendiri.

Macam akak, akak makan vivix sebagai menambah tenaga seharian di samping menjaga kesihatan dalaman. Vivix ni kaya dengan antioksidan. Bagus jugak dalam melambatkan penuaan.

Di samping tu, akak makan ostematrix sebagai memenuhi keperluan kalsium akak. Akak tak suka minum susu sejak dari kecik lagi. Akak minum susu ibu je, hihihi.. jadinya akak amik ostematrix je la dah umur2 macam ni..

Selain tu, akak amik juga Lecithin, Omega Guard, Alfafa Complex, SR Vita C Plus sebagai memenuhi lompong2 dalam tubuh badan.

Bergantung lah kepada keperluan korang. Sama konsep macam, dah makan nasik , ikan dan sayur, perlu ke makan buah... haa gituuuu...

Sepanjang Januari ni ada promosi VIVIX tau.. kalau berniat nak hadiahkan mak ayah tu, boleh la borong bulan ni. Siap dapat free membership lagi dan cash bonus.

Whatsapp akak untuk info ye.. akak sedia memberikan perkhidmatan terbaik.. 

"Paras Gula Tok Dah Tak Tinggi"

Perkongsian dari seorang cucu yang bagi nenek dia minum Vivix. Nenek ada kencing manis @ diabetes..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Assalamualaikum

Miza nak share result check up tok (nenek) miza sendiri yg ada #diabetes atau #kencingmanis. Boleh bandingkan result antara 2 tahun ni.

Tok mula ambil Vivix pada Februari 2016. Sekarang dah masuk botol yg ke-3.

Alhamdulillah, paras gula dah tak tinggi. Yang terbaru 4.9 .Tekanan darah pun dah stabil.

Check up pada 26 Mei 2016, doktor ada bagi tau yg buah pinggang tok mungkin ada masalah.

Check up yg terbaru pada 24 Ogos 2016, doktor maklumkan buah pinggang tok dah ok, tak ada masalah.

Alhamdulillah, bersyukur sangat


♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Alhamdulillah, dengan izin Allah...

Zura
0136014583

Kenapa Suplimen Terbaik Harganya Mahal??

"Vivix ni berapa RM?"
"RM 475"
"Mahalnyaaaaaa... 😲😲"

Kenapa mahal? Sebenarnya harga nya tu dah setanding dengan kualiti nya tau. Salah satu bahan nya iaitu anggur muscadine tu sebiji pun dah hampir RM100 tau. 

Benefitnya pun banyak tau. Antaranya ialah :
💎meningkatkan sistem imun
💎tinggi kandungan serat
💎rendah kalori
💎mengandungi antioksidan
💎diet tinggi serat & baik untuk kuruskan badan
💎baik untuk penghadaman
💎membantu melindungi sel, sesuai untuk pesakit kanser

Kalau ikutkan harga tu dah padan sangat dengan kualiti Vivix tu. Jangan berkira sangat dalam bab kesihatan. Dari sekarang la nak kena jaga kesihatan. Amalkan gaya hidup yang sihat dan suplimen yang baik. Jangan nak tunggu sakit, baru nak mencari.

Ni saya kongsikan testimoni berhenti merokok dengan Vivix. Akak2 kalau ada masalah suami yang susah sangat nak berhenti merokok, boleh lah bagi dia cuba #vivix ni. Ikhtiar, usaha, doa dan tawakal. Insya Allah..




Hubungi saya di 0136014583 untuk pesanan ye. 😘😘

Peluang Menjana Pendapatan

Tahukah anda, sepanjang Januari 2017 ini, dengan pembelian 6 botol Vivix, anda bakal dapat;

✔ sebotol lagi Vivix PERCUMA
✔ keahlian PERCUMA
✔ CASH BONUS

Kalau beli 2 botol Vivix, anda bakal dapat ;

✔ diskaun 5%
✔ keahlian PERCUMA
✔ CASH BONUS

Eh? Beli je pun boleh dapat cash bonus? Haaa.. itu lah keistimewaan yang Shaklee yang bagi kepada semua ahlinya. Walaupun jadi ahli untuk makan sendiri je, kalau pembelian melebihi jumlah tertentu, Shaklee bagi je bonus tanpa banyak soal.

Kalau nak berbisnes lagi lah boleh. Pastikan mintak tunjuk ajar upline anda ye. Asalkan anda sendiri yang nak dan bersedia.


Saya pun boleh guide anda. Nak jadi ahli makan sendiri je pun boleh. Nak biz pun boleh. Jangan risau, saya tak memaksa. Anda sendiri tentukan tujuan dan matlamat anda join ahli ye..


Zura
0136014583

Elakkan Stroke Yang Boleh Membunuh


Stroke adalah serangan yang berlaku pada otak yang terjadi secara mendadak akibat tersumbat atau pecahnya pembuluh darah otak. Dengan kata lain penyakit stroke ini merupakan penyakit yang berkaitan dengan pembuluh darah otak (serebrovaskuler) yang ditandai dengan kematian jaringan otak (infark serebral).

Keadaan ini disebabkan berlakunya penyumbatan, penyempitan atau pecahnya pembuluh darah yangmenuju ke otak sehingga darah dan oksigen ke otak berkurang justeru menyebabkan berlakunya reaksi biokimia yang akan merosakkan atau mematikan sel-sel saraf otak.

Jika anda mengalami masalah gangguan pada jantung ataupun mengalami masalah kolesterol tinggi, anda perlu lebih berhati-hati kerana DUA penyakit ini merupakan penyumbang terbesar kepada masalah stroke.

Cegah sebelum terlambat.. Vivix membantu mencegah penyakit jantung dan membantu mengekalkan kesihatan pada tahap optimum.. 

Zura
0136014583

Tips Menurunkan Paras Gula Pesakit Diabetes


Paras gula pesakit diabetes cuma 6.2 je?

Vivix memang membantu menurunkan dan memaintainkan paras gula di tahap yang rendah.

Bagaimana vivix membantu pesakit diabetes?

VIVIX adalah cecair yang kaya dengan RESVERATROL. Resveratrol berkesan untuk penyakit diabetes melalui 2 cara;

1. Resveratrol membantu mengelakkan rintangan insulin. Rintangan insulin adalah merupakan penyebab utama kepada kencing manis.

2. Resveratrol merangsang enzim yang dipanggil "SIRT1". Tugas enzim SIRT1 ni sentiasa mengawal sensitiviti insulin dan rembesan insulin dalam badan. Bila enzim ni diaktifkan, ia akan membantu melawan kencing manis secara semulajadi.

Boleh hadiahkan kat mak ayah kita ni kan? 😊😊

Zura
0136014583

Promosi Suplimen Anti Penuaan Terhebat


Tinggal lebih kurang seminggu hari je lagi promosi Vivix nak berakhir..

Tolong-tolong place order secepat mungkin sebelum kehabisan stok. Stok kat HQ pun dah semakin menyusut. 😰😰

Sekali lagi diingatkan, sepanjang Januari ni ada promosi VIVIX beli 6 percuma 1 & beli 2 botol dapat 5% diskaun..

Bukan tu je, anda bakal dapat keahlian percuma, cash bonus, PWP MultiStack Dispenser, Shaker & Carotomax..

Harga dalam gambar tu dah include GST. Nak harga ahli pun boleh juga terutama sekali bila beli 2 botol ke atas.

Tertakluk kepada terma dan syarat. Meh whatsapp untuk info lanjut.. 


P/S : Jangan dilupa promosi Vitalea For Children Beli 3 Percuma 1 juga ye,,

Zura
0136014583

KISAH BENAR SURVIVAL KANSER




"Kisah cinta saya dengan Shaklee bermula dengan 10 tablet Alfalfa, dan saya sangat berterima kasih kepada Master Andrew Pang, Upline saya, yang memperkenalkan saya kepada dunia indah produk Shaklee, dan juga memberi saya peluang untuk meningkatkan potensi dalaman saya dan untuk membantu mereka yang ingin berjaya dalam kehidupan. 

Saya bertemu dengan Shaklee selepas satu tahun kemoterapi saya, Ya, saya seorang yang penghidap kanser yang masih hidup. Pada awal Disember 2003, saya telah diiagnosis dengan tumor paru-paru dan untuk lebih tepat, Germa-sel Tumor. Berita itu datang sebagai tamparan yang dahsyat kepada semua aspek dalam hidup saya kerana saya tidak pernah jangka yang saya akan didianosis sebagai pesakit kanser. Bahagian yang paling mencabar untuk menjadi seorang pesakit kanser adalah rawatan itu sendiri. Saya telah melalui rejim kemoterapi selama tiga bulan. Percayalah, ia adalah neraka!. Mimpi ngeri yang paling teruk ialah muntah itu sendiri. Apa sahaja pergi ke perut saya, saya akan muntah dalam masa yang singkat, dan trauma itu berakhir dengan muntah darah. 

Sejak itu, saya menjadi vegetarian tulen, yang bermaksud dalam diet saya, tiada daging, tiada telor, tiada susu, tiada bawang putih (kecuali Garlic Compleks Shaklee), dan tiada bawang. Sebelum saya bertemu dengan Shaklee, saya benar-benar tidak bertenaga dan lesu, dan semua orang menasihati saya supaya tidak menjadi vegetarian, tetapi dari pembacaan saya dan pengalaman peribadi saya dengan pesakit, saya menyedari bahawa menjadi vegetarian adalah terbaik untuk kesihatan saya tidak begitu memuaskan. 

Segala-galanya berubah selepas Shaklee datang ke dalam hidup saya. Bukti terbaik adalah keputusan pemeriksaan perubatan baru-baru ini. Selepas mengambil Shaklee selama kira-kira empat bulan, saya pergi untuk temujanji setiap enam bulan sekali untuk pemeriksaan perubatan. Saya sangat gembira apabila mengetahui bahawa 'kad laporan' saya SEMPURNA!!. Orang sentiasa bertanya kepada saya, "Apakah produk Shaklee yang anda ambil?" Dan jawapan saya sentiasa, "Semua!!" Memang betul, SEGALANYA kerana ia dalah daripada makanan tambahan untuk penjagaan kulit dan penjagaan rambut, dan semua produk isi rumah, saya Shaklee-kan hidup saya. 

Walau bagaimanapun, apabila saya pertama kali mula mengambil Shaklee, saya mengalami krisis penyembuhan - Saya mengalami batuk sehingga paru-paru saya meletup! Dengan kepercayaan dan keyakinan dalam produk Shaklee dan sistem imun saya sendiri, saya teruskan juga. Dan sekarang, saya mula menikmati masa, kesihatan dan kebebasan kewangan. 

Sekali lagi, saya berterima kasih kepada Dr. Shaklee untuk memberikan dunia yang terbaik, dan kerana membenarkan saya untuk benar-benar menikmati kebebasan dalam kehidupan. Terima kasih, saya sukakan anda, Dr. Shaklee! Dan saya cintakan ibu bapa saya untuk semua perkara yang indah mereka berikan kepada saya sepanjang hidup saya" - Master Law Chu Hian. 



Fight For It!

Zura
0136014583

KREDIT KEPADA : http://cintai-vitamin.blogspot.my/ 

SUPLEMEN UNTUK PEJUANG KANSER


Vivix merupakan suplimen yang dapat membantu pesakit kanser menjalani kehidupan seharian dengan lebih baik. Vivix bukan untuk merawat tau tapi cuma sebagai makanan tambahan untuk membantu mengurangkan risiko berkembangnya sel-sel kanser tu. 

Bagaimana VIVIX membantu?

✔Membantu meredakan keletihan selepas menjalani proses kimo

✔Membantu melawan sel kanser dr terus berkembang

✔Melindungi sel baik dari termusnah semasa kimo

✔Mengawal radikal bebas dan imflamasi

✔Membaiki dan melindungi sel sel DNA

✔Melambatkan pembentukan protein AGE

✔Memulihkan sel sel mati yang terjejas akibat serangan kanser

✔Memberi kesan positif ke atas pengawalan genetik

Untuk pesakit kanser yang sedang menjalani kimoterapi, ada cara bagaimana nak consume VIVIX. So, dapatkan panduan yang betul dari pengedar sah Shaklee yang dipercayai.


Anda seorang pejuang, Jangan putus asa. Teruskan bersemangat menghadapi hidup. Anda boleh lakukan.

Zura
0136014583

CARA MUDAH BERHENTI MEROKOK


Sekotak rokok berapa RM eh? RM15 ada tak? Tak tau lah akak harga rokok berapa RM..

Tapi saja lah nak buat kira2.. 

Rm15 sekotak x 30 hari = RM 450
Vivix sebotol tahan sebulan lebih harganya =  RM475.

Sesiapa yang perokok tegar tu elok lah cuba consume Vivix.. Lebih berbaloi duit tu habis ke arah benda yang lebih memberi manfaat kepada tubuh badan.

Dah banyak testimonials yang dikongsikan tentang kejayaan berhenti merokok dgn Vivix kan... 


Persoalannya, macamana Vivix ni boleh hilangkan ketagihan merokok?

1. Vivix men-detox-kan nikotin dari dalam darah, organ, otak, etc. Bila nikotin dah takde, rasa ketagih nak nikotin pun hilang.

2. Orang merokok merasakan satu feeling bila dia hisap rokok. Sbb tu bila dia berhenti hisap rokok, otak dia rasa lain macam memanggil2 utk dia hisap rokok balik bagi mendapatkan semula feeling tu. Vivix boleh memberikan feeling tu, jadi bila dia minum Vivix, dia tak rasa terpanggil nak merokok.

3. Vivix mengurangkan simptom withdrawal bila berhenti merokok. Simptom withdarawal ni teruk2 juga. sebab tu ramai orang yg berhenti merokok tiba2, dia kena macam2 penyakit. senang cakap, badan terkejut dgn keadaan yang dia tak biasa (takde sumber nikotin). Insya-Allah dgn Vivix boleh redakan kejutan tu.


Jangan lah membazir duit ke arah benda yang memudaratkan. Kesian kat badan tu. Lama lagi nak guna. Melainkan memang nak mati cepat dan tinggalkan yang tersayang secepat mungkin, teruskan la menternak racun dalam badan ye. 😒😒

Zura
0136014583

CARA MUDAH AGAR AWET MUDA SELALU


Sebelum-sebelum ni masa promosi Vivix jarang nak promote sebab pikir customer tak nak beli Vivix.. bila dah habis promosi, ramai pula tanya pasal Vivix.. So bulan ni nak fokus lebih dengan promosi Vivix..

Saya lagi suka bila customer borong banyak2 waktu promosi sebab memang banyak sangat bestnya. Lagi2 bila beli 6 dapat free 1. Yang free tu harga RM475 kot, siapa lah yang berani nak bagi free gift harga macam tu..

Nanti bila dah masuk bulan Feb 2017, 6 botol Vivix tu takde free sebotol lagi dah. Beli 2 pun tak dapat dah 5% diskaun.

Lagi pun benefit Vivix ni bukan biasa2 tau. Untuk kesihatan optimum tau. Paling impooortant (coco sangat akak), Vivix ni powerful supliment untuk ANTI AGING.. Nak awet muda selalu, minum lah Vivix. Memang tak rugi beli. Baik sangat untuk badan.

Promosi tinggal kurang 7 je lagi tau. Cepat lah order sebelum promosi ni tamat. Rugi sangat2 kalau tak beli sekarang. Ini kalilah wehhh..


DAPATKAN KEAHLIAN PERCUMA SEKARANG!! Tanya saya caranya...

Zura
0136014583

DULU STROK SEBELAH BADAN, KINI BOLEH MENUNGGANG MOTOSIKAL

[Dulu Strok Sebelah Badan, Sekarang boleh bawa motor pergi masjid]



Ini testimoni dari seorang anak yang ayahnya ada darah tinggi melampau sampai membawa ke serangan jantung dan pendarahan dalam kepala. Sampai satu masa si ayah strok sebelah kiri baDan dan tak ingat siapa orang disekelilingnya.

Si anak pun beri ayahnya makan suplimen Vivix di samping rawatan hospital. Siapa sangka, sekarang ayahnya boleh bawa motor sekeliling kampung, ke masjid dan pasar..

Alhamdulillah, dengan izin-Nya, si ayah kembali sihat.. Anak mana tak gembira. 😊😊

Zura
0136014583

MASKER MUKA MAHAL TAPI SANGAT BERKESAN

Mula sekolah ni memang kelam kabut sikit mengurus masa. Kulit muka pun rasa tak best, naik jerawat la kasar la. Stress agaknya.


So pagi ni, sempatlah akak buat facial kat rumah. Ala simple je. Kebetulan nak makan vivix tu, ambik la sikit letak kat piring, campur dengan sebiji Sustained Release Vita C Plus dan air sikit.

Okay, boleh la ikut tips akak ni ;

1. Sapu campuran Vivix + SR vita c + air tu pada kulit muka dan leher

2. Bila dah kering, bilas dengan air yang bersih.

3. Skrub muka dengan Nutriwhite Make Up Remover. Bilas..

4. Cuci pulak muka dengan Nutriwhite Cleansing Foam. Bilas.



Jangan lupa cuba tau resepi masker ni. Mesti feeling fresh and nice lepas tu. Percayalah~~~~

Memang mahal lah Vivix ni. Mahal dengan bahan yang sangat berkualiti. Mengamalkan Vivix secara konsisten tanpa skip memang 100% sure berkesan, Setanding dengan harga dan kualiti. 

Kerana dirimu begitu berharga kata kau... 


Zura
0136014583

Sunday, January 8, 2017

Tips Bisnes Online

Bismillah

3 Sebab Orang Tak Beli Produk Anda!
1. orang tak kenal anda
2. orang tak percaya anda
3. orang tak suka anda

Penyelesaian :-
1. bagi orang kenal anda
2. bagi orang percaya anda
3. bagi orang suka anda

Bagaimana (secara online)?
1. guna email
2. guna blog
3. guna sosial media

Tak sempat? Boleh automatikkan ...
1. guna autoresponder
2. guna perisian autoblog (contoh :- wp robot)
3. guna perisian autopost (contoh :- hootsuite)

Saya malas, ada nasihat?
1. orang malas selalu lambat
2. orang lambat selalu rugi
3. orang rugi selalu malas

Terima kasih

Kredit: Raja Kamil, Tokey Kedai Online Automatik

Jangan share, jangan like dan jangan komen, kalau post ni langsung tak beri manfaat pada anda.

#sharingiscaring

Wednesday, January 4, 2017

HEBATNYA LOBAK UNGU DALAM VIVIX

Kalau sebut lobak je, mesti ingat Vitamin A yang bagus untuk mata kan? Sebenarnya banyak tau khasiat lobak ni.


Kawan-kawan tahu tak adanya lobak berwarna ungu atau pun lebih dikenali sebagai Purple Carrot?

Lobak ungu ni kalau tengok memang nampak pelik dan tak secantik lobak biasa berwarna oren tu. Tapi, khasiatnya jauh melebihi lobak oren. Disebabkan khasiatnya yang superb, maka ia dijadikan sebagai salah satu kandungan dalam suplemen terhebat Shaklee iaitu Vivix.

Antara kelebihan lobak ungu (purple carrot) ni ialah ;

<3 ANTIOKSIDA - melindungi sel badan dari rosak seterusnya membawa kepada macam2 penyakit.

<3 ANTI RADANG - membantu melegakan ARTHRITIS atau sakit sendi

<3 ANTI CARCINOGEN - membantu tubuh melawan kanser

<3 ANTIVIRAL - membantu melawan virus dan bakteria yang mudah berjangkit

<3 VITAMIN A - mengelak arteri tersumbat, secara tidak langsung mengelak penyakit STROKE. Purple carrot juga kaya dengan Vitamin B, C dan E yang membantu merendahkan bacaan kolesterol.

Mana nak beli purple carrot ni? Susah kot nak dapatkannya. Kalau ada pun mesti lah mahal. Tetapi, kini anda boleh dapatkan khasiat purple carrot dengan mudah dan murah daripada Shaklee sebab salah satu kandungan dalam Vivix adalah purple carrot ni.

Selain purple carrot, Vivix Shaklee juga mengadungi Elderly Eropah, Polygonum Cuspidatum dan Anggur Muscadine. Nanti saya kupas lagi tentang bahan2 utama yang lagi 3 ni ye..

Kawan2 belilah Vivix sementara ada promosi hebat ni. Kalau beli twinpack (2 botol) sepanjang Januari ni, dapat 5% discount, keahlian PERCUMA, dapat cash bonus dan boleh beli atas belian exclusive multi stack dispenser. Best kan?

Hubungi saya di nombor telefon 0136014583 untuk info lanjut.

Tuesday, January 3, 2017

KAITAN VIVIX DENGAN TELOMERE? APA ITU TELOMERE?

TELOMERE. Apa tu? Cerita telenovela ke?

Sebenarnya, telomere adalah 'pelindung' yang berada di hujung kromosom kita. Telomere mempunyai tugas yang sangat penting iaitu melindungi DNA dari rosak.

Kromosom pula adalah struktur di dalam sel berupa deretan panjang molekul yang terdiri daripada molekul DNA dan pelbagai protein berkaitan info genetik suatu organisma.

Telomere terdapat dalam kromosom badan kita. Waktu lahir, telomere ini panjang. Tetapi semakin memendek seiring dengan pertambahan usia.



Apabila semakin pendek, sel-sel dalam badan tidak boleh menjalankan fungsi dengan sempurna sampai lah sel itu mati atau musnah.

Bila sel mati, banyak lah masalah kesihatan yang dihadapi seperti serangan jantung, kanser, diabetes, penuaan dan penyakit lain.



Landmark study yang dijalankan oleh Shaklee menunjukkan bahawa pengambilan suplimen yang konsisten seperti VIVIX dapat mengurangkan kadar pemendekan telomere sebanyak 40%.

Sebab itu vivix disarankan kepada semua peringkat umur bermula dari remaja sehingga warga emas. Vivix sangat bagus untuk membantu merencatkan sel-sel tidak baik dalam badan disamping membantu melambatkan penuaan.



Sepanjang Januari ni, Shaklee menawarkan promosi hebat untuk VIVIX. Hubungi saya sekarang untuk info lanjut.

Zura
0136014583