Wednesday, November 30, 2016

SAHUT SERUAN KERAJAAN


Once dah decide nak kembali kepada biz Shaklee, tinggi la harapan kita nak success dalam biz ni, Insya Allah.. Sekarang ni pun kita still dalam proses nak manage masa betul. Almaklum, nak keluar dari zon selesa memang payah. Tapi #akakcuba jugak..

Kita target nak dapatkan extra income minimum empat angka setiap bulan. Nak lebihkan memberi.  Family & friends, tolong doakan ye...

 Zaman sekarang ni gaji hakiki tu cukup2 je kan. Kerajaan pun suruh buat 2 3 kerja nak tampung kos hidup. Nak buat UBER kang, tak terdaya plak kan... hahaha.. nak g toilet pun, ada askar yang ikut... So, kita pilih Shaklee la sebagai medium nak carik extra income.. Family friendly business..

Kalau ada sesiapa nak join kita cari extra income, boleh la hubungi saya. Insya Allah dalam masa 6 bulan nanti, saya akan bersama dengan lebih 6 orang downline yang sama2 nak financial freedom dengan kita.. Jom2 together 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

Whatsapp kita kat 0136014583 tau...
Share:

Tuesday, November 29, 2016

'ME' TIME

This is how ummi having my 'ME' Time..



Kpop joget2 tu sume mak tak minat ye.. RUNNING MAN dgn citer korea terpilih je ummi layan.. SCARLET HEART ni ummi terlayan sebab kelakar awal2 tu plus hero dia hensem... kuikuikui..

Hobi ni boleh layan waktu anak2 tido je tak pun time dorang busy dengan aktiviti diorang...nasib baik astro suka ulang2 cerita... pffff...

Cerita tu dah lama habis dah. Sekarang layan Legend of the Blue Sea pulak... kelakar.. memang boleh layan.. hehehe...

#tsunamishaklee
#landmarkstudy
#shakleeeffect
#liveamazing
#2wave
#pengedarsahshaklee
#pengedarsahshakleen9


Share:

Sunday, November 27, 2016

SUMBER KALSIUM PILIHAN IBU MENYUSU

Dalam banyak2 produk #shaklee, yang mana satu u ols paling suka?  Kalau kita la, kita paling suka dengan OsteMatrix.

Kenapa? Hmmm... Actually, kita start amik OsteMatrix ni lepas bersalinkan kembar. Normal la kan, bila menyusu badan, akan alami sakit2 belakang, sakit pinggang... Nak2 pulak,  hampir sepanjang masa kena tandem nursing dorang.. So memang kena adjust position yang betul2 selesa untuk ummi & kembar.. Tapi selesa2 pun, kalau satu sessi dah dekat sejam, mau kematu jugak bon2 ummi.. 😂😂

OsteMatrix ni kan membekalkan nutrien harian termasuk KALSIUM yang membantu meningkatkan kesihatan tulang dan gigi. Kita pulak bukan jenis minum susu.. So kita amik OsteMatrix je la sepanjang 5 tahun ni. Mak kita pun kita supply dengan oste ni untuk kesihatan tulang.



Sepanjang kita makan oste ni, Alhamdulillah takde masalah sembelit. Susu badan tu maintain ada je walaupun dah tak mengepam. Jarang jugak sakit2 pinggang atau sakit belakang.. mungkin Oste memang serasi dengan kita.. Apa pun, segala nikmat tu Allah yang bagi..

Alhamdulillah masih mampu lagi nak main kejar2 dengan anak2, masih boleh nak angkat barang berat2, masih berdaya dukung aysar 15kg tu... Semoga oste ni terus serasi dengan kita.. Lama lagi nak pakai badan ni... 😅😅😅


Share:

KEMUNCULAN SEMULA SID 930120

Assalamualaikum semua. Lama saya tak bersiaran.. Maaf ye... Baru dapat hidayah nak update semula blog ni.. hehehe..

Sebelum ni saya stop sekejap buat shaklee ni tapi tak pernah berhenti. Sekarang ni nak aktif balik betul2..

Kenapa tiba2 je nak buat Shaklee balik?

Haihhh... bukan tiba2.. sebenarnya dah lama  pikir nak buat come back ni.. tapi diri sendiri tangguh2..

Tak pernah pun tinggalkan vitamin Shaklee.. Masih consume Ostematrix, SR  Vitamin C dll sebab badan sendiri memang dapat banyak manfaat dari vitamin2 tu semua.. Kenapa nak berhenti consume? Ye tak?

Kos sara hidup makin tinggi pun salah satu sebab nak kembali berbisnes.. Selalu doa kat Allah mintak Dia tunjukkan jalan macam mana nak bebas dari belenggu loan sekian sekian...

Dan selang sehari atau 2 hari, mesti ada customer yang wasap tanya pasal Shaklee.. mungkin ke tu petunjuk dari Allah? Wallahualam...

Buat dan doa yang terbaik je lah..

Sharing dari hati,
Puan Seri Azura
0136014583

#tsunamishaklee
#lifeisamazing
#shakleeeffect
Share:

Saya Azura

Bonjour & Welcome

Saya ibu kepada 3 orang putera dan seorang puteri. Menyertai Shaklee sejak tahun 2013 dan berada dalam rank Supervisor. Saya bersedia memberikan perkhidmatan terbaik untuk anda..

Follow Azura

Paling diminati

Google+ Followers