Friday, January 2, 2015

PROMOSI TAHUN BARU SHAKLEE

GEMPAK!! Promosi Shaklee bulan Januari 2015 memang gempak! Promosi berganda-ganda bulan ini untuk tiga produk gempak Shaklee iaitu Vita-Lea for Children, Vivix dan Alfafa- Complex.. Semakin lama semakin hebat pulak promosi rasmi Shaklee ..

Kalau anda nak tau, ada 7 promosi membabitkan produk-produk di atas tau. Check this out ;

ALFAFA COMPLEX (Saiz S)
♚Beli 6 Percuma 1
♚Beli 2, Diskaun 5%

ALFAFA COMPLEX (Saiz L)
♚Beli 6 Percuma 1
♚Beli 2, Diskaun 1%

VIVIX
♚Beli 6 Percuma 1
♚Beli 2, Diskaun 5%

VITALEA FOR CHILDREN
♚Beli 3 Percuma 1

Haaa..nampak?? Sampai 7 promosi sekaligus untuk bulan Januari 2015 ini sahaja. Memang sesuai sangat untuk satu keluarga tau.

Vitalea For Children memang dah lama takde dalam pasaran tau. Kini kembali dengan rumusan baru yang diperhebat untuk si manja anda. Vitalea FC ini adalah multivitamin yang sangat bagus dalam membantu meningkatkan kesihatan si manja.

VIVIX dan Alfafa Complex, seperti yang anda sedia maklum, mempunyai kelebihan dalam cara tersendiri. Kalau anda tak pernah mencuba produk-produk di atas, inilah masa yang sesuai untuk mencubanya sebab boleh beli dengan harga promosi. pastinya, belian yang berbaloi dan menjimatkan.

Nak cuba sebotol je dulu? Boleh saja. Takde masalah. Sila hubungi saya untuk tawaran hebat dan konsultasi percuma. Hanya perkhidmatan yang terbaik untuk anda. Insya allah..


Puan Seri Azura
013-6014583
Share:
Location: Kuala Pilah, Negeri Sembilan, Malaysia

0 comments:

Post a Comment

Saya Azura

Bonjour & Welcome

Saya ibu kepada 3 orang putera dan seorang puteri. Menyertai Shaklee sejak tahun 2013 dan berada dalam rank Supervisor. Saya bersedia memberikan perkhidmatan terbaik untuk anda..

Follow Azura

Paling diminati

Google+ Followers