Tuesday, November 29, 2016

'ME' TIME

This is how ummi having my 'ME' Time..



Kpop joget2 tu sume mak tak minat ye.. RUNNING MAN dgn citer korea terpilih je ummi layan.. SCARLET HEART ni ummi terlayan sebab kelakar awal2 tu plus hero dia hensem... kuikuikui..

Hobi ni boleh layan waktu anak2 tido je tak pun time dorang busy dengan aktiviti diorang...nasib baik astro suka ulang2 cerita... pffff...

Cerita tu dah lama habis dah. Sekarang layan Legend of the Blue Sea pulak... kelakar.. memang boleh layan.. hehehe...

#tsunamishaklee
#landmarkstudy
#shakleeeffect
#liveamazing
#2wave
#pengedarsahshaklee
#pengedarsahshakleen9


Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Azura

Bonjour & Welcome

Saya ibu kepada 3 orang putera dan seorang puteri. Menyertai Shaklee sejak tahun 2013 dan berada dalam rank Supervisor. Saya bersedia memberikan perkhidmatan terbaik untuk anda..

Follow Azura

Paling diminati

Google+ Followers