Monday, May 8, 2017

SHAKLEE RUBBERMAID LUNCH BOX & SALAD-TO-GO

Untunglah siapa yang mendaftar keahlian Shaklee sepanjang bulan Mei ni.

Buat belian 100uv dan mendaftar keahlian, boleh beli Shaklee Rubbermaid Lunch Box dengan 49% diskaun tau.

Eksklusif tau! Hanya untuk yang mendaftar bulan ni je. Kalau Shaklee punya merchandise, bukan kualiti biasa-biasa tau.

Meh la ramai-ramai berdaftar dengan Kak Z bulan ni dan dapatkan koleksi Rubbermaid Lunch Box u ols sekarang!

Alamak! Yang ni apa pula? Comel gila Salad-To-Go Container ni. Mesti seronok nak isi healthy meal dalam bekas ni, kan?

Bawa bekal yang sihat-sihat pun best juga kan? Semangat lah nak mulakan eat healthy ni.

Macam mana nak dapatkannya? Purchase with purchase (belian atas belian) Set Detox dan anda berpeluang untuk beli container ni.  Dengan harga yang lebih murah pula tu.

Promosi sepanjang bulan Mei je tau. Cepat-cepat ambil peluang ni ye!
Jom mendaftar keahlian dengan kak Z dan dapatkan merchandise eksklusif dari Shaklee dengan harga jimat!

Zura
0136014583


Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Azura

Bonjour & Welcome

Saya ibu kepada 3 orang putera dan seorang puteri. Menyertai Shaklee sejak tahun 2013 dan berada dalam rank Supervisor. Saya bersedia memberikan perkhidmatan terbaik untuk anda..

Follow Azura

Paling diminati

Google+ Followers