Wednesday, January 25, 2017

MASKER MUKA MAHAL TAPI SANGAT BERKESAN

Mula sekolah ni memang kelam kabut sikit mengurus masa. Kulit muka pun rasa tak best, naik jerawat la kasar la. Stress agaknya.


So pagi ni, sempatlah akak buat facial kat rumah. Ala simple je. Kebetulan nak makan vivix tu, ambik la sikit letak kat piring, campur dengan sebiji Sustained Release Vita C Plus dan air sikit.

Okay, boleh la ikut tips akak ni ;

1. Sapu campuran Vivix + SR vita c + air tu pada kulit muka dan leher

2. Bila dah kering, bilas dengan air yang bersih.

3. Skrub muka dengan Nutriwhite Make Up Remover. Bilas..

4. Cuci pulak muka dengan Nutriwhite Cleansing Foam. Bilas.



Jangan lupa cuba tau resepi masker ni. Mesti feeling fresh and nice lepas tu. Percayalah~~~~

Memang mahal lah Vivix ni. Mahal dengan bahan yang sangat berkualiti. Mengamalkan Vivix secara konsisten tanpa skip memang 100% sure berkesan, Setanding dengan harga dan kualiti. 

Kerana dirimu begitu berharga kata kau... 


Zura
0136014583

Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Azura

Bonjour & Welcome

Saya ibu kepada 3 orang putera dan seorang puteri. Menyertai Shaklee sejak tahun 2013 dan berada dalam rank Supervisor. Saya bersedia memberikan perkhidmatan terbaik untuk anda..

Follow Azura

Paling diminati

Google+ Followers