Friday, September 22, 2017

PENGEDAR PRODUK KESIHATAN TERBAIK KUALA PILAH

Anda berminat untuk mendapatkan suplimen SHAKLEE tapi tak tahu nak dapatkan dari mana? Cawangan Shaklee memang takde di Negeri Sembilan ni. Shaklee tidak melantik mana-mana agen untuk membuka stokis juga. 

Tapi jangan risau, kak Z kan ada? Nak tanya tentang suplimen Shaklee, nak jadi ahli Shaklee, Kak Z boleh bantu. Kak Z ada juga beberapa ready stok produk Shaklee yang dapat permintaan ramai.

Nak berbisnes? Lagilah kak Z alu-alukan. Kak Z sedia membimbing anda untuk maju ke hadapan. 

Untuk pengetahuan semua, kak Z merupakan pengedar sah Shaklee Negeri Sembilan terutama sekali di kawasan Kuala Pilah. This is Pilah. Hihihihi.

Penghantaran ke seluruh kawasan Kuala Pilah dengan cas yang paling minimum. Kalau dekat-dekat ni penghantaran percuma je. Kalau nak datang pick up di rumah pun boleh. Yang negeri lain, jangan bimbang, penghantaran melalui pos ke seluruh Malaysia.

Selain Kuala Pilah, kak Z cover juga COD (Cash On Delivery) kawasan Bahau dan Senawang. Whatsapp je kak Z. Nyatakan produk Shaklee mana pilihan hati, alamat dan masa penghantaran yang sesuai. Kak Z akan cuba lakukan yang terbaik untuk para pelanggan.

Mohon call/sms/whatsapp 0136014583 untuk info dan pesanan.
Mohon call/sms/whatsapp 0136014583 untuk info dan pesanan.
Mohon call/sms/whatsapp 0136014583 untuk info dan pesanan.
Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Azura

Bonjour & Welcome

Saya ibu kepada 3 orang putera dan seorang puteri. Menyertai Shaklee sejak tahun 2013 dan berada dalam rank Supervisor. Saya bersedia memberikan perkhidmatan terbaik untuk anda..

Follow Azura

Paling diminati

Google+ Followers