Wednesday, March 12, 2014

LET'S SHAKE2 WITH MEALSHAKES, PERFORMANCE ORANGE & ESP


Jom shake2 untuk family anda...

Susu + mealshakes dalam botol susu tu untuk si kembar saya.. Umur 3 tahun.. Kenapa saya pilih mealshakes untuk diorang? Sebab diorang selalu demam, sembelit dan kurang makan (cerewet). Tapi bukanlah saya bagi mealshakes ni sebagai makanan utama diorang. Saya masak jugak untuk diorang. Lepas mula bagi mealshakes ni, Alhamdulillah selera dorang makin baik, jarang demam, jarang sangat sembelit. So ambik mealshakes ikut dos yang ditetapkan bukan bancuh macam minum susu (5 scoop ) pulak..

Bila selera makan dah bertambah, sedap sikit masak bila ada orang nak makan. Dah tentu bagi makan nasik kott. Anak saya suka makan nasik+ikan goreng or rebus+sup sayur. Makan sendiri boleh tapi ikut mood diorang lah. Saya lagi suka suapkan. Hehehe.. Kecik-kecik ni lah nak bersuap2 gitu..

Performance Orange Ice tu untuk suami.. My weekend husband ni kalau balik rumah memang semua kerja lipat kain,susun kain basuh botol, sterile botol dan lain2 saya sub kat suami.. So dia tidur pun lambat. Esoknya flat so saya bagi POI ni untuk boost energy dia.. Hihihihi..

ESP untuk saya dan baby lah.. Eh bukan lah bagi baby minum. Saya yang minum dan menyusukan baby.. So dia dapatlah benefit tu kan.. Compare dari kembar dulu, baby ni agak cepat perkembangan dia. Sekarang 7 bulan.. dah merangkak, berdiri, duduk & gigi dah ade 4.. Mungkin khasiat supplemen Shaklee yang saya amik waktu pregnant dan menyusu.. Tapi ape pun, punca utamanya semestinya hanya Allah yang lebih mengetahui..

Tu je lah nak share pasal minuman kegemaran saya dan keluarga.. Jom la try.. Sedap dan sihat.. Tak percaya? Sms/whatsapp/we chat saya sekarang.. :-)

Zura
013-6014583

posted from Bloggeroid

Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Azura

Bonjour & Welcome

Saya ibu kepada 3 orang putera dan seorang puteri. Menyertai Shaklee sejak tahun 2013 dan berada dalam rank Supervisor. Saya bersedia memberikan perkhidmatan terbaik untuk anda..

Follow Azura

Paling diminati

Google+ Followers