Saturday, March 8, 2014

PROMOSI MAC 2014 : Energising Soy Protein

Photo: Let's do maths.!

Beli 6 canister ESP...........
<3 FREE 1 esp = RM 150
<3 FREE Membership = RM75
<3 CASH Rebat = RM37

Berapa dah anda jimat?? 
RM 262....
Pandaiiii.... 

So, jom ajak kawan2, sedara mara kongsi beli..
Sama-sama kongsi kebaikan ESP... Jom!!
Boleh order dengan saya ye... PM je anytime.. :-)



Bila dapat je info tentang promosi bulan ni, rasa macam nak melompat.. Sebab ESP merupakan salah satu produk Shaklee yang saya sendiri sukadan amalkan sejak pregnant kali ke dua.. hehehe..
Bulan ni Promosi Beli 6, Percuma 1.. best.. jarang kan orang nak bagi tawaran harga macam ni.. Jimat berganda-ganda.. Meh saya buat sikit calculations eh..

Beli 6 = RM 900 (harga retail)
Apa anda dapat?

Percuma 1 ESP = RM 150
Percuma Keahlian = RM 75
Cash Rebat (Bonus) = RM37

Anda JIMAT RM262

Best kan? Boleh lah nak share beli dengan mak, mak cik, kawan-kawan.. Cukup 6 canister anda order, dah dapat free 1. Jimat dah stok ESP untuk dua bulan akan datang. Lepas tu dapat pulak keahlian percuma Shaklee.. Boleh guna untuk makan sendiri atau bisnes.. Lagi satu cash rebat dalam bentuk cash atau cek pun confirm anda dapat tau.. Pendek kata, memang tak rugi lah kalau nak grab 6 ESP bulan ni sekaligus..

By the way, siapa yang tak tau apa benefit ESP? Meh saya nak cerita sikit mengenai ESP..

ESP adalah makanan tambahan berasaskan kacang soya yang memiliki kualiti protein yang tinggi yang pernah dihasilkan. Kacang soya yang digunakan oleh Shaklee hanya mengandungi non-GMO ( non- Genetically Modified Organism) yang mana ia diproses pada kadar suhu yang rendah. Setiap satu caanister (850 g) ESP dihasilkan oleh 30 kg kacang soya dan memberikan sumber tenaga segera dan boleh bertahan lama.

Faedah dan Kebaikan ESP


  1. awet muda
  2. membantu merendahkan paras kolestrol, 
  3. mencegah risiko osteoporosis dan sakit jantung
  4. mencegah perebakan sel kanser
  5. membantu memulihkan uterus, ovari
  6. membantu menangani simptom menopous
  7. merangsang pembentukan semula kulit dan otot
  8. mengurangkan kedutan
  9. agen anti-penuaan
  10. mengembalikan radian kulit dan kepejalan otot
  11. mempercepatkan proses penyembuhan luka
  12. mengurangkan kesan parutt
  13. membekal tenaga segera
  14. meningkatkan sistem imun
  15. mencegah migrain, imsomnia dan tekanan
  16. membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur
  17. membaiki masalah pigmentasi
  18. meningkatkan kualiti memori
  19. meningkatkan dorongan seksual
Wah..banyak kan faedah ESP ni.. Banyak lagi faedah yang boleh anda dapat daripada ESP ni.. Semuanya bergantung kepada badan anda dan cara anda consume..


Untuk sebarang pertanyaan atau pesanan, anda ; hubungi saya ;

ZURA 
sms/whatsapp/we chat :013-6014583

FB Fanpage : MY Super Health
Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Azura

Bonjour & Welcome

Saya ibu kepada 3 orang putera dan seorang puteri. Menyertai Shaklee sejak tahun 2013 dan berada dalam rank Supervisor. Saya bersedia memberikan perkhidmatan terbaik untuk anda..

Follow Azura

Paling diminati

Google+ Followers