Wednesday, April 12, 2017

KENAPA MESTI BELI & MINUM VIVIX


Kalau perasan bulan ni kerap sangat kak Z promote pasal Vivix kan?

Bukan apa, sebelum2 ni masa promosi Vivix jarang nak promote sebab pikir customer tak nak beli Vivix.. bila dah habis promosi, ramai pula tanya pasal Vivix..

Kak Z lagi suka bila customer borong banyak2 waktu promosi sebab memang banyak sangat bestnya. Lagi2 bila beli 6 dapat free 1. Yang free tu harga RM475 kot, siapa lah yang berani nak bagi free gift harga macam tu..

Yang free sebotol tu untuk masa promosi ie. Bulan ni takde pulak yang offer beli 6 percuma 1 tu. Tapi yang tetap promosi sepanjang tahun, beli 2 Vivix, percuma keahlian.

Lagi pun benefit Vivix ni bukan biasa2 tau. Untuk kesihatan optimum tau. Paling important (coco sangat akak), powerful supliment untuk ANTI AGING..

Cepat lah order sebelum Vivix pula yang kehabisan stok macam ada sesetengah produk Shaklee yang laku keras dan tiada dalam stok.

Rugi sangat2 kalau tak beli sekarang. Ini kalilah wehhh..
Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Azura

Bonjour & Welcome

Saya ibu kepada 3 orang putera dan seorang puteri. Menyertai Shaklee sejak tahun 2013 dan berada dalam rank Supervisor. Saya bersedia memberikan perkhidmatan terbaik untuk anda..

Follow Azura

Paling diminati

Google+ Followers