Saturday, August 26, 2017

AKTIVITI MENARIK CUTI SEKOLAH

Pejam celik pejam celik, dah cuti sekolah lagi! Yahooo! Bukan anak je seronok. Emaknya ni apatah lagi 😁.

Takde perancangan percutian pun. Rasanya lebih kepada nak berehat dan spend masa dengan anak-anak je. Duduk rumah buat 5S.

Tapi boleh je lapangkan masa bawa anak main di Kidzoona Jusco S2. Takpun tengok wayang. Aktiviti simple je tapi anak mesti seronok.

U ols plan aktiviti apa untuk anak-anak? Share la.

#throwback
#gempakbintang
#fantastic4
Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Azura

Bonjour & Welcome

Saya ibu kepada 3 orang putera dan seorang puteri. Menyertai Shaklee sejak tahun 2013 dan berada dalam rank Supervisor. Saya bersedia memberikan perkhidmatan terbaik untuk anda..

Follow Azura

Paling diminati

Google+ Followers