Saturday, August 26, 2017

CARA BAHAGI MASA KETIKA BERBISNES

Bila masanya nak buat biz ni? Kerja lagi, family lagi. Macam mana nak bahagi masa?

Sebab tu lah kena work smart. Kena pandai lah bahagi masa dengan baik.

Sebenarnya penting sangat untuk kita buat jadual. Peruntukan beberapa jam sehari untuk bisnes.

Kerja hakiki mesti lah diberi keutamaan bila terclash dengan urusan bisnes kita.

Tapi dalam dua2 ni, family must come first. So kena pandai bahagikan masa supaya tak mendatangkan masalah di lain hari.

Nak buat post kat media sosial, boleh je buat scheduled post atau entry blog supaya tak kacau masa-masa dengan keluarga.

So pandai-pandai la ye. Put 1st thing 1st tau.

#gempakbintang
#fantastic4
Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Azura

Bonjour & Welcome

Saya ibu kepada 3 orang putera dan seorang puteri. Menyertai Shaklee sejak tahun 2013 dan berada dalam rank Supervisor. Saya bersedia memberikan perkhidmatan terbaik untuk anda..

Follow Azura

Paling diminati

Google+ Followers