Thursday, August 24, 2017

PERLU KE BUAT DUIT TEPI?

Perlu ke buat side income? Bergantung la kot? Pada kak Z, memang saya perlu buat side income. Dah harga minyak pun asyik naaaaaiiiikkkk je 😢.

Perbelanjaan semakin meningkat. Anak2 pun semakin banyak keperluan harus dipenuhi. Bulan ni dah mula buat persiapan kembar nak naik darjah 1. Beli sikit-sikit dulu. Double prosperity katakan.

Kenaikan gaji ada setahun sekali tapi tak lah drastik sangat kan. Kalau ikutkan gaji bulanan tu memang cukup-cukup je la untuk bayar komitmen bulanan. Alhamdulillah.

Sebab tu la kak Z kata memang perlu buat side income ni. Boleh lah cover perbelanjaan sampingan atau yang tiba-tiba kan. Tiba-tiba kena bayar yuran grading test. Tiba-tiba beg sekolah anak koyak. Tiba-tiba lampin anak dah habis. Eh, banyak lak tiba-tiba.

Biasa bonus Shaklee masuk tengah bulan, so dapat lah cover sikit-sikit perbelanjaan sementara nak tunggu gaji hujung bulan.

Eh, tapi jangan tak tau pulak yang bonus Shaklee boleh jadi sama banyak dengan gaji kerja hakiki tau. Lebih banyak lagilah boleh. Takde limit. Yang penting, kena rajin..

Berminat nak buat side income dengan Shaklee? Meh whatsapp kak Z. Kak Z tolong. Kita sama-sama nak success kan? Jom!!

Kak Z
0136014583

#gempakbintang
#fantastic4
Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Azura

Bonjour & Welcome

Saya ibu kepada 3 orang putera dan seorang puteri. Menyertai Shaklee sejak tahun 2013 dan berada dalam rank Supervisor. Saya bersedia memberikan perkhidmatan terbaik untuk anda..

Follow Azura

Paling diminati

Google+ Followers