Saturday, August 12, 2017

CARA MENGATASI MASALAH SEMBELIT

Ada yang ada masalah sembelit? Dah cuba macam-macam tapi tetap tak okay jugak?

Kak Z nak cadangkan beberapa produk untuk membantu mengatasi masalah sembelit ni iaitu Herblax, Ostematrix, Lecithin dan Alfafa Complex.

Macam mana ia berfungsi? Meh kak Z nak cerita sikit.

 HERBLAX 
  • membersihkan najis yang tersekat
  • mempercepatkan proses pembuangan 
  • mengembalikan proses natural bowel movement
  • mengempiskan perut.


OSTEMATRIX 
  • membantu sel menyerap nutrien
  • merangsang detoksifikasi
  • melembutkan najis.

LECITHIN 
  • pelembut najis
  • memecahkan molekul lemak dan minyak yang tersumbat dalam salur usus.

ALFALFA COMPLEX 
  • melegakan sembelit 
  • meningkatkan kesihatan sistem penghadaman. 
  • menyokong kesihatan usus
  • menyahtoksinkan badan 
  • membantu mengurangkan berat badan.


Kalau kawan-kawan ada masalah sembelit yang kronik, boleh cuba produk-produk yang kak Z sebutkan tadi. Nak order dari kak Z pun boleh.

Jangan biarkan masalah sembelit menjadi semakin parah.  Cepat-cepat cari penyelesaian sebelum terlambat.

Klik je link ni http://PuanSeriAzura.wasap.my untuk info lanjut ye.

ATAU;
Whatsapp 0136014583
Whatsapp 0136014583

Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Azura

Bonjour & Welcome

Saya ibu kepada 3 orang putera dan seorang puteri. Menyertai Shaklee sejak tahun 2013 dan berada dalam rank Supervisor. Saya bersedia memberikan perkhidmatan terbaik untuk anda..

Follow Azura

Paling diminati

Google+ Followers