Thursday, August 24, 2017

BLOG MUDAHKAN BISNES

Walaupun downline kak Z setakat ni semuanya makan sendiri tapi kak Z tetap galakkan diorang meniaga pendapatan sampingan dengan keuntungan runcit.

Yelah kan.. memang boleh dapat untung sehingga lebih 20% tau. Sebab tu Kak Z selalu pesan kat anak2 shaklee, kalau ada yang nak order guna id kita, quote je harga retail. Memang ahli shaklee ada hak untuk jual harga retail sebab kita memang ahli berdaftar.

Kak Z memilih online sebagai cara marketing kak Z. Kak Z fokus dengan FB, Instagram & blog.  Bagunya marketing secara online sebab jaringan network yang lebih besar. Lagipun kak Z ni pemalu sikit. Hehehe. Tapi bila customer call, boleh je nak bercakap tentang produk. Boleh je buat offline.

Nak belajar bisnes cara kak Z? Meh daftar dulu dengan kak Z, jadi anak Shaklee dulu, baru boleh cerita lagi panjang.

#gempakbintang
#fantastic4
Share:

0 comments:

Post a Comment

Saya Azura

Bonjour & Welcome

Saya ibu kepada 3 orang putera dan seorang puteri. Menyertai Shaklee sejak tahun 2013 dan berada dalam rank Supervisor. Saya bersedia memberikan perkhidmatan terbaik untuk anda..

Follow Azura

Paling diminati

Google+ Followers